Día 1: Girona - Glasgow

Per fi ha arribat el gran dia!

Després de tants mesos de preparació d'aquest viatge ha arribat el moment d'agafar l'avió que ens portarà al nostre destí: Escòcia.

Com que ens sortia millor de preu hem decidit agafar l'avió a Girona amb destinació a Newcastle amb Ryanair. Newcaslte està a Anglaterra però a només 2 hores en cotxe de Glasgow, el nostre primer destí.

El primer que fem en arribar a Glasgow és anar cap al Glasgow Youth Hostel a deixar les maletes i a veure com és el primer dels 12 albergs que ens esperen en aquest viatge! La primera impressió és molt bona. L'alberg té 4 estrelles, està molt net, és molt ampli i està bastant ben situat.



Un cop ens hem instal·lat anem a fer una passejada per la ciutat. Una bona opció és anar a sopar al Noodle Bar, un restaurant de menjar ràpid asiàtic que obre fins tard i on pots menjar molt bé per pocs diners.

Un cop acabem de sopar arriba el moment d'anar en busca del "garito perfecte". Es tracta de recórrer la ciutat a la recerca del teu pub ideal on passar una bona estona mentre prens unes copes. Un dels més concorreguts és The Drum and Monkey, ideal si és té curiositat per provar una de les desenes de cerveses que tenen en la carta.

Seja o primeiro a comentar

My perfect Scotland © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO